Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Infiesto

Film, 2023, 96 minute
Infiesto
În timp ce pandemia de coronavirus le dă viețile peste cap, doi detectivi îi urmăresc cu îndârjire pe autorii unei răpiri care pare să facă parte dintr-un plan sinistru.
film Infiesto este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 96 minute. Iria del Río („Elita”, „Visitor”) ?i Isak Férriz („Sub zero”, „Giants") ancheteaza un caz înfiorator. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Infiesto este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Sinistru, Dur, Întunecat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Infiesto

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză;spaniolă europeană - descriere audio;spaniolă europeană [originală];franceză;maghiar
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Infiesto

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Domnișoara zi și noapte
O femeie care trece prin magie de la vârsta de 20 de ani la cea de 50 de ani obține un stagiu la procuratură, fiind prinsă între două generații și un șef dur.
Fatal Attraction
Aventura de un weekend a unui bărbat însurat îi creează acestuia probleme când femeia cu care a avut escapada refuză să fie ignorată.
No Side Manager
Ambițiosul Hayato Kimishima este retrogradat și trimis la o filială a fabricii, dar promite să revină pentru a reanima echipa de rugbi a companiei.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
O colecție compusă din șapte povești șocante întrepătrunse, imaginate de scenaristul și regizorul Joko Anwar, care ne dezvăluie fenomene SF cu elemente supranaturale.
The Clandestine
După o întâlnire profund transformatoare, un fost polițist cu probleme devine detectiv privat pentru cei care nu vor sau nu pot să apeleze la organele legii.