Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Infiesto

Film, 2023, 96 minute
Infiesto
În timp ce pandemia de coronavirus le dă viețile peste cap, doi detectivi îi urmăresc cu îndârjire pe autorii unei răpiri care pare să facă parte dintr-un plan sinistru.
film Infiesto este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 96 minute. Iria del Río („Elita”, „Visitor”) ?i Isak Férriz („Sub zero”, „Giants") ancheteaza un caz înfiorator. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Infiesto este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Sinistru, Dur, Întunecat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Infiesto

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză;spaniolă europeană - descriere audio;spaniolă europeană [originală];franceză;maghiar
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Infiesto

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Adela
Viețile a două surori o iau pe cărări divergente când una descoperă că este fiica unui mogul mass-media, iar cealaltă îi fură identitatea.
Profil fals
Camila întâlnește un adevărat făt-frumos printr-o aplicație. După o aventură idilică, vrea să îi facă o surpriză și îl caută, însă ajunge prizonieră într-un fals paradis.
Sweeney!
Detectivul londonez Jack Regan supără persoane periculoase pentru că anchetează o crimă care indică o conspirație guvernamentală la cel mai înalt nivel.
First Match
O liceană tenace crescută prin orfelinate încearcă să reia legătura cu tatăl ei, fost pușcăriaș, înscriindu-se într-o echipă de lupte la băieți.
Farewell, Friend
După un jaf ratat, doi foști soldați luptă împreună pentru a scăpa dintr-un seif încuiat, neștiind că în afara lui îi așteaptă un pericol și mai mare.