Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Swimmers

Film, 2022, 135 minute
The Swimmers
Din Siria răvășită de război și până la Olimpiada de la Rio din 2016, două surori pornesc într-o călătorie riscantă, folosindu-și cu eroism abilitățile de înotătoare.
film The Swimmers este un Netflix Original și a fost lansat în 2022 și durează 135 minute. Sally El Hosaini, laureat la BAFTA. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. The Swimmers este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Motivațional, Emoționant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din The Swimmers

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;spaniolă - descriere audio;
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu The Swimmers

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

A Tor Bella Monaca non piove mai
Doi frați își schimbă viețile în speranța de a părăsi locul în care au crescut. Dar oare chiar îi poate conduce o cale dreaptă și îngustă în afara suburbiilor?
Războinicii viitorului
Pământul e lovit de un meteorit pe care se află o plantă distructivă, iar o brigadă sinucigașă are doar câteva ore ca să-și salveze orașul de la distrugerea totală.
Amantul doamnei Chatterley
Lady Chatterley, o aristocrată căsătorită, dar nefericită, începe o aventură toridă, îndrăgostindu-se de paznicul de vânătoare de pe domeniul soțului ei.
Mânia minții
Într-o lume distopică, o epidemie se răspândește prin comunicare verbală, iar o instituție tiranică urmărește un lingvist imun la boală.
Qala
Bântuită de trecut, o talentată cântăreață în ascensiune caută să depășească presiunile succesului, disprețul mamei sale și glasul îndoielii din suflet.