Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Closer

Film, 2004, 103 minute, 2.065.836 recenzii
Closer
Un scriitor, o stripteuză și un dermatolog încep o serie de aventuri amoroase care creează o încurcătură romantică iremediabilă.
film Closer a fost lansat în 2004 și durează 103 minute. Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman ?i Clive Owen joaca în acest film premiat, de un erotism intens. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Senzual.
12 ani și peste Conține sex Conține un limbaj dur
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Closer pe IMDB

Scor: 8 dintre 10

Deputy Police Chief Brenda Johnson runs the Priority Homicide Division of the LAPD with an unorthodox style. Her innate ability to read people and obtain confessions helps her and her team solve the city's toughest, most sensitive cases.

Actorii din Closer

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;poloneză
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Closer

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

A Tor Bella Monaca non piove mai
Doi frați își schimbă viețile în speranța de a părăsi locul în care au crescut. Dar oare chiar îi poate conduce o cale dreaptă și îngustă în afara suburbiilor?
Războinicii viitorului
Pământul e lovit de un meteorit pe care se află o plantă distructivă, iar o brigadă sinucigașă are doar câteva ore ca să-și salveze orașul de la distrugerea totală.
Amantul doamnei Chatterley
Lady Chatterley, o aristocrată căsătorită, dar nefericită, începe o aventură toridă, îndrăgostindu-se de paznicul de vânătoare de pe domeniul soțului ei.
Mânia minții
Într-o lume distopică, o epidemie se răspândește prin comunicare verbală, iar o instituție tiranică urmărește un lingvist imun la boală.
Qala
Bântuită de trecut, o talentată cântăreață în ascensiune caută să depășească presiunile succesului, disprețul mamei sale și glasul îndoielii din suflet.