Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Boyfriend

Serial-tv, 2024
The Boyfriend
Pe parcursul unei luni, mai mulți bărbați vor locui sub același acoperiș și vor gestiona o cafenea pe roți pentru a lega prietenii cu speranța de a-și întâlni alesul.
serial-TV The Boyfriend este un Netflix Original și a fost lansat în 2024. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Acest serial-TV este Intim.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din The Boyfriend

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză;spaniolă (America Latină);franceză;japoneză - descriere audio;japoneză [originală];p
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;japoneză;română;ucraineană

Mai asemănător cu The Boyfriend

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

The Imaginary
Amanda și Rudger, prietenul său imaginar, pleacă în aventuri fantastice împreună. Totuși, când Rudger rămâne singur, se vede pus în fața unui dușman misterios.
Public Affairs Office in the Sky
O directoare de post TV blazată cunoaște un fost pilot de avion la fel de dezamăgit. Ei leagă o relație bazată pe aspirații nerealizate și încep să-și caute visuri noi.
Așii imobiliari din Manhattan
Magnatul afacerilor imobiliare Ryan Serhant conduce una dintre cele mai mari firme din New York și își împinge agenții spre excelență, dorind să vândă locuințe scumpe.
Tot mai aproape
Mai având un singur an de trăit, adolescentul Akito își găsește un sens în viață aducând bucurie unei fete bolnave în fază terminală, căreia i-au mai rămas șase luni.
Kaulitz & Kaulitz
Celebrii frați gemeni Tom și Bill Kaulitz ne dezvăluie viețile lor private din Los Angeles și Germania. Un reality-show amuzant și intim.