Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Jingle Jangle: O aventură de Crăciun

Film, 2020, 124 minute
Jingle Jangle: O aventură de Crăciun
La zeci de ani după ce a fost trădat de ucenicul său, un fabricant de jucării cândva fericit își regăsește speranța atunci când nepoata sa curioasă apare în viața lui.
film Jingle Jangle: O aventură de Crăciun este un Netflix Original și a fost lansat în 2020 și durează 124 minute. Un musical festiv de David E. Talbert, cu Forest Whitaker, Keegan-Michael Key ?i Phylicia Rashad. Muzica de John Legend. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. Jingle Jangle: O aventură de Crăciun este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Reconfortant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Jingle Jangle: O aventură de Crăciun

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară;română
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu Jingle Jangle: O aventură de Crăciun

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Câinele pierdut
Când iubitul său câine dispare, un tânăr pleacă într-o aventură uimitoare, alături de părinți, ca să-l găsească și să-i dea medicamentele necesare pentru a-i salva viața.
I-am dat de capăt?
Un cuplu proaspăt căsătorit se mută într-o casă din suburbii, dar viața lor fericită este dată peste cap de un constructor sărit de pe fix.
Înapoi în viitor 3
Ultima parte a trilogiei îl găsește pe Marty dezgropând fidelul DeLorean dintr-un puț de mină și căutându-l pe Doc în Vestul Sălbatic al anului 1885.
Trolls World Tour
Barb face campanie pentru o lume condusă de rock, iar regina Mac, Ciot și restul vor să-i unească pe troli pentru a salva genurile de la dispariție.
The Emoji Movie
În Textopolis, unde emoticoanele trebuie să afișeze o singură emoție, Gene a cam început să facă figuri. Soluția? Va deveni „normal”.