Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Justiție în flăcări

Serial-tv, 2023
Justiție în flăcări
După incendiul de la cinematograful Uphaar, doi părinți îndurerați trebuie să facă față pierderii copiilor lor și să lupte pentru dreptate. Bazat pe evenimente reale.
serial-TV Justiție în flăcări este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Un serial dramatic emo?ionant cu Rajshri Deshpande („Jocul faimei”) ?i Abhay Deol („Via?a nu î?i ofera o a doua ?ansa”). Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Justiție în flăcări este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Emoționant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Justiție în flăcări

Regizori

Audio și subtitrare

Audio: engleză;hindi - descriere audio;hindi [originală];tamilă;telugu
Subtitrare: germană;engleză;spaniolă europeană;franceză;hindi;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Justiție în flăcări

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Puterea prințeselor
Prințesele prietene din cele patru regate ale fructelor, Afina, Kiwi, Ananas și Zmeura, intră în acțiune pentru a-și transforma lumea într-un loc mai bun.
Welcome to Waikiki 2
Pentru a-și finanța propriul film, un regizor aspirant, un actor și un scenarist se apucă de afaceri cu o pensiune în Seul, având parte și de peripeții și iubire.
The Snow Girl
Amaya dispare în timpul unei parade din Málaga, iar o tânără jurnalistă nu se dă în lături de la nimic ca să-i ajute pe părinții fetei să o găsească.
Lockwood & Co.
Într-o lume bântuită de fantome, trei adolescenți fac echipă ca anchetatori de paranormal, riscând puținul pe care-l au pentru a demasca o conspirație diabolică.
An Action Hero
O acuzație de crimă transformă viața unui star de cinema într-un adevărat thriller atunci când acesta fuge din țară, fiind urmărit de un politician răzbunător.