Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Kandahar

Film, 2023, 119 minute
Kandahar
Un agent CIA Izolat în Afganistan și interpretul lui trebuie să se pună la adăpost în fața dușmanilor care apar la fiecare colț.
film Kandahar a fost lansat în 2023 și durează 119 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Exploziv, Dur.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Kandahar

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză [originală];maghiară
Subtitrare: engleză;română

Mai asemănător cu Kandahar

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

American Sniper
Lunetistul Chris Kyle din marina SUA are un palmares fără precedent la numărul de victime făcute în Irak, însă viața lui de familie începe să-i fie tot mai străină.
American Assassin
Absolventul Mitch Rapp suferă o pierdere tragică în timpul unui atentat terorist, iar dorința sa neostoită de răzbunare atrage atenția celor de la CIA.
Criminal
Pentru a opri un act terorist, guvernul ia memoria și aptitudinile unui agent CIA mort și le implantează într-un ucigaș condamnat, schimbându-i caracterul emoțional.
Operation Fortune: Ruse de guerre
Superspionul Orson Fortune se alătură cu ezitare celei mai bune echipe de agenți din lume și celei mai mari vedete Hollywood pentru a opri vânzarea unei arme letale.
Violent Night
În Ajunul Crăciunului, o echipă de mercenari periculoși, care încearcă să jefuiască vila unei familii înstărite, întâlnește un adversar neașteptat: Moș Crăciun însuși.