Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Call

Film, 1936, 97 minute
The Call
Un film biografic despre Charles de Foucauld, din tinerețea zdruncinată până la deșteptarea spirituală, și despre evenimentele care l-au dus pe acest misionar în Sahara.
film The Call a fost lansat în 1936 și durează 97 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Acest film este Sobru, Emoționant.

Actorii din The Call

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: franceză [originală]
Subtitrare: greacă;engleză;spaniolă europeană;maghiară;română

Mai asemănător cu The Call

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Stolen
În această dramă emoționantă inspirată din fapte reale, o tânără din comunitatea indigenă Sámi din Suedia este pe urmele unui ucigaș pentru a-și face dreptate.
Amar Singh Chamkila
Versurile curajoase ale unui cântăreț umil îi aduc un succes fulminant, dar stârnesc și critici dure și furie în Punjab, înainte de moartea lui prematură.
A Journey
Refuzând tratamentul împotriva cancerului, o femeie pleacă cu soțul și un amic într-o excursie prin Tasmania pentru a bifa câteva lucruri de pe lista ultimelor dorințe.
Anthracite
Un caz vechi este redeschis atunci când un reporter dispare. Căutările o conduc pe fiica sa, detectiv pe internet, într-un oraș de munte bântuit de secrete și de moarte.
Marele interviu
Inspirată din evenimente reale, această dramatizare dezvăluie din interior modul în care jurnalistele de la Newsnight au obținut notoriul interviu cu prințul Andrew.