Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

The Call

Film, 1936, 97 minute
The Call
Un film biografic despre Charles de Foucauld, din tinerețea zdruncinată până la deșteptarea spirituală, și despre evenimentele care l-au dus pe acest misionar în Sahara.
film The Call a fost lansat în 1936 și durează 97 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Acest film este Sobru, Emoționant.

Actorii din The Call

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: franceză [originală]
Subtitrare: greacă;engleză;spaniolă europeană;maghiară;română

Mai asemănător cu The Call

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Viața imită blogul 2
Prietenele ei își construiesc un viitor strălucit, dar Ma Fé e falită, lipsită de inspirație și sub presiunea unui termen-limită pentru o carte pe care n-o poate scrie.
A te îndrăgosti la prima vedere
Doi străini leagă o relație în timpul zborului către Londra, dar o răsturnare de situație îi desparte. Regăsirea pare improbabilă, însă iubirea sfidează soarta.
Ehrengard: Arta seducției
Un expert în dragoste însărcinat să-l învețe arta seducției pe fiul timid al Marii Ducese se trezește implicat într-un scandal… și într-o poveste de dragoste neașteptată.
O mie de vieți ale lui Bernard Tapie
O biografie fictivă despre Bernard Tapie, în care un muncitor ambițios și perseverent devine una dintre figurile publice controversate ale Franței.
Frank and Cindy
O tragicomedie bazată pe un documentar în care un student la regie pune din răzbunare camera pe mama sa ursuză și pe tatăl său vitreg, un rockstar apus.