Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Last Chance U: Baschet

Serial-tv, 2021
Last Chance U: Baschet
„Last Chance U” intră pe teren în East Los Angeles, unde un antrenor cu convingeri puternice îi ajută pe tinerii sportivi să-și atingă potențialul.
serial-TV Last Chance U: Baschet este un Netflix Original și a fost lansat în 2021. Greg Whiteley, cel ce a creat „Majoretele campioane” ?i „Last Chance U”, se axeaza pe baschet într-un serial documentar. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Last Chance U: Baschet este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Motivațional, Intim.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;turcă
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu Last Chance U: Baschet

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

The Night Agent
În timp ce monitorizează o linie de urgență, un agent FBI vigilent răspunde unui apel care-l implică într-o conspirație letală legată de un spion la Casa Albă.
Waco: American Apocalypse
Acest serial documentar include imagini în premieră din timpul infamei confruntări de 51 de zile din 1993 dintre agenții federali și o grupare religioasă înarmată.
Agent Elvis
În această comedie animată pentru adulți, Elvis renunță la costumație în schimbul unui jetpack și intră într-un program de spionaj care luptă cu forțe malefice.
Money Shot: Povestea Pornhub
Prin interviuri cu actori, activiști și foști angajați, acest documentar sondează în profunzime succesul Pornhub și scandalurile asociate cu platforma.
Outlast
În sălbăticia Alaskăi, 16 supraviețuitori concurează pentru a câștiga un mare premiu în bani, dar, deși sunt lupi solitari, trebuie să lucreze în echipă.