Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Lista lui Schindler

La lista de Schindler
Film, 1993, 195 minute, 2.897.650 recenzii
Lista lui Schindler
Oskar Schindler devine neașteptat o persoană umanitară, cheltuindu-și toată averea pentru a salva 1100 de evrei din Auschwitz în cel de-Al Doilea Război Mondial.
film Lista lui Schindler a fost lansat în 1993 și durează 195 minute. Drama regizata de Steven Spielberg a luat ?apte Oscaruri, inclusiv cele pentru cel mai bun film, regie ?i scenariu. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Violent, Întunecat, Emoționant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lista lui Schindler pe IMDB

Scor: 9 dintre 10

In Poland during World War II, Oskar Schindler gradually becomes concerned for his Jewish workforce after witnessing their persecution by the Nazis.

Actorii din Lista lui Schindler

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;turcă
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu Lista lui Schindler

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Orașul fără legi
În urma devastării provocate de uraganul Katrina, un tânăr și prietenii lui se văd nevoiți să devină infractori în New Orleans.
Welcome to Waikiki 2
Pentru a-și finanța propriul film, un regizor aspirant, un actor și un scenarist se apucă de afaceri cu o pensiune în Seul, având parte și de peripeții și iubire.
Lockwood & Co.
Într-o lume bântuită de fantome, trei adolescenți fac echipă ca anchetatori de paranormal, riscând puținul pe care-l au pentru a demasca o conspirație diabolică.
Noaptea nesfârșită
După ce 242 de oameni mor într-un incendiu la un club de noapte, părinții victimelor nu pot decât să jelească și să lupte pentru dreptate.
Mireasa neagră
Odată eliberată din închisoare, Ángela vrea să recâștige respectul fiicei sale, care practică lucha libre, așa că intră în ring sub masca unui personaj misterios.