Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Luther: The Fallen Sun

Film, 2023, 130 minute
Luther: The Fallen Sun
Obsedat de o crimă nerezolvată, genialul, dar dizgrațiatul detectiv londonez John Luther evadează din închisoare pentru a prinde un criminal în serie sadic.
film Luther: The Fallen Sun este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 130 minute. Idris Elba îmbraca din nou paltonul legendar pentru rolul care i-a asigurat Globul de Aur ?i patru nominalizari la Emmy. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Luther: The Fallen Sun este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Sinistru, Dur, Întunecat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Luther: The Fallen Sun

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană - descriere audio;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană - descrie
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Luther: The Fallen Sun

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Vanished into the Night
Un tată aflat într-un proces dificil de divorț pornește într-o misiune periculoasă când copiii săi dispar din casa lor izolată de la țară.
American Sniper
Lunetistul Chris Kyle din marina SUA are un palmares fără precedent la numărul de victime făcute în Irak, însă viața lui de familie începe să-i fie tot mai străină.
Operation Fortune: Ruse de guerre
Superspionul Orson Fortune se alătură cu ezitare celei mai bune echipe de agenți din lume și celei mai mari vedete Hollywood pentru a opri vânzarea unei arme letale.
Kandahar
Un agent CIA Izolat în Afganistan și interpretul lui trebuie să se pună la adăpost în fața dușmanilor care apar la fiecare colț.
American Assassin
Absolventul Mitch Rapp suferă o pierdere tragică în timpul unui atentat terorist, iar dorința sa neostoită de răzbunare atrage atenția celor de la CIA.