Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

MADOFF: The Monster of Wall Street

Serial-tv, 2023
MADOFF: The Monster of Wall Street
Un serial documentar despre ascensiunea și decăderea finanțistului Bernie Madoff, care a creat una dintre cele mai mari scheme piramidale din istorie pe Wall Street.
serial-TV MADOFF: The Monster of Wall Street este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Cineastul Joe Berlinger (câ?tigator Emmy) ne dezvaluie în?elatoria de 64 de miliarde de dolari facuta de Bernie Madoff. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. MADOFF: The Monster of Wall Street este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Investigativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară;poloneză
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu MADOFF: The Monster of Wall Street

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Avatar The Last Airbender
Un băiat numit Avatar trebuie să stăpânească cele patru elemente pentru a salva lumea din ghearele războiului, dar și să lupte cu un dușman nemilos ce vrea să-l oprească.
Pot să-ți spun un secret?
Viețile a trei femei sunt schimbate pentru totdeauna de un hărțuitor care le sparge conturile pe rețelele sociale. Iar ele sunt doar câteva dintre victimele sale.
BLUE EYE SAMURAI
Animată de răzbunarea împotriva celor care au făcut din ea un paria în Japonia perioadei Edo, o tânără războinică își croiește o cale sângeroasă spre destinul său.
The Vince Staples Show
Cumva faimos și destul de bogat, rapperul și actorul Vince Staples înfruntă provocările și surprizele vieții cotidiene din orașul natal, The Beach.
Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Micul Nicolás, adolescent fiind, reușește să se strecoare printre politicieni, milionari și chiar membri ai Casei Regale. Un documentar cu mărturii-cheie despre caz.