Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Maestro

Serial-tv, 2022
Maestro
Un muzician organizează un festival pe o insulă superbă, unde începe o relație romantică neașteptată și se trezește prins în problemele altora.
serial-TV Maestro este un Netflix Original și a fost lansat în 2022. Christoforos Papakaliatis este scenarist, regizor ?i actor în aceasta poveste puternica despre pasiune ?i decep?ie. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest serial-TV este Înduioșător, Dulce-amar, Emoționant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Maestro

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: greacă - descriere audio;greacă [originală];engleză;spaniolă europeană;franceză;poloneză;turcă
Subtitrare: greacă;engleză;spaniolă europeană;franceză;română;ucraineană

Mai asemănător cu Maestro

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Domnișoara zi și noapte
O femeie care trece prin magie de la vârsta de 20 de ani la cea de 50 de ani obține un stagiu la procuratură, fiind prinsă între două generații și un șef dur.
No Side Manager
Ambițiosul Hayato Kimishima este retrogradat și trimis la o filială a fabricii, dar promite să revină pentru a reanima echipa de rugbi a companiei.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
O colecție compusă din șapte povești șocante întrepătrunse, imaginate de scenaristul și regizorul Joko Anwar, care ne dezvăluie fenomene SF cu elemente supranaturale.
The Clandestine
După o întâlnire profund transformatoare, un fost polițist cu probleme devine detectiv privat pentru cei care nu vor sau nu pot să apeleze la organele legii.
Doctor Climax
În anii ’70 în Thailanda, un dermatolog pornește pe neașteptate o revoluție sexuală, sub pseudonimul Doctor Climax, un jurnalist care sfidează tabuurile.