Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Marea Aventură Lego 2

LEGO filmen 2
Film, 2019, 107 minute
Marea Aventură Lego 2
Aventurile Maestrului Constructor Emmet continuă! Extratereștrii Lego de pe Duplo îi răpesc pe Lucy și Batman, iar el trebuie să plece în spațiu pentru a salva situația.
film Marea Aventură Lego 2 a fost lansat în 2019 și durează 107 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. Acest film este Ingenios, Creativ, Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marea Aventură Lego 2 pe IMDB

Scor: 6,7 dintre 10

It's been five years since everything was awesome and the citizens are facing a huge new threat: Lego Duplo invaders from outer space, wrecking everything faster than they can rebuild.

Actorii din Marea Aventură Lego 2

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză [originală];poloneză;română
Subtitrare: engleză;maghiară;poloneză;română

Mai asemănător cu Marea Aventură Lego 2

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Ultraman: Rising
Un sportiv celebru se întoarce cu reticență acasă pentru a-i lua locul tatălui său ca Ultraman, apărând Tokyo de monștri giganți și devenind un erou de legendă.
Asasin profesionist
Un profesor liniștit, care lucrează și ca fals asasin pentru poliție, se îndrăgostește de o clientă, stârnind un șir întreg de peripeții.
Bogați cu orice preț
O bunicuță se îndrăgostește de un crai cu intenții dubioase, iar familia ei pune la cale un plan secret de a-i proteja viața, dar și moștenirea.
Ticket to Paradise
Dorind să-i saboteze fiicei apropiata nuntă din Bali, doi foști soți, divorțați cu mult timp în urmă, fac un pact și încep să fie din nou pe aceeași lungime de undă.
Prieteni de pahar
Luke și Kate, colegi la o fabrică de bere din Chicago și cei mai buni prieteni, petrec un weekend la o cabană de pe malul unui lac, declanșând complicații în relația lor.