Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Alpha Males

Serial-tv, 2022
Alpha Males
Pedro, Luis, Raúl și Santi sunt patru prieteni care se simt confuzi în noua lume a femeilor puternice, iar fiecare încearcă să se adapteze în propriul său mod.
serial-TV Alpha Males este un Netflix Original și a fost lansat în 2022. Cu Fele Martínez, Gorka Otxoa, Fernando Gil ?i Raúl Tejón Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Alpha Males este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Ireverențios.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Alpha Males

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă europeană - descriere audio;spaniolă europeană [originală];franceză;poloneză
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Alpha Males

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Welcome to Waikiki 2
Pentru a-și finanța propriul film, un regizor aspirant, un actor și un scenarist se apucă de afaceri cu o pensiune în Seul, având parte și de peripeții și iubire.
Puterea prințeselor
Prințesele prietene din cele patru regate ale fructelor, Afina, Kiwi, Ananas și Zmeura, intră în acțiune pentru a-și transforma lumea într-un loc mai bun.
The Snow Girl
Amaya dispare în timpul unei parade din Málaga, iar o tânără jurnalistă nu se dă în lături de la nimic ca să-i ajute pe părinții fetei să o găsească.
Mireasa neagră
Odată eliberată din închisoare, Ángela vrea să recâștige respectul fiicei sale, care practică lucha libre, așa că intră în ring sub masca unui personaj misterios.
Singurul candidat
Liderul unui centru de tineret din suburbiile Parisului devine candidat la alegerile prezidențiale. Va fi Franța pregătită pentru un președinte de culoare?