Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Matt Rife: Selecție naturală

Film, 2023, 64 minute
Matt Rife: Selecție naturală
Exuberantul comedian Matt Rife nu iartă nimic într-un spectacol special de stand-up, de la o problemă cu cristalele de protecție la certurile cu trolii de pe rețele.
film Matt Rife: Selecție naturală este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 64 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Matt Rife: Selecție naturală este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Licențios, Ireverențios.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actor

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Matt Rife: Selecție naturală

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Jo Koy: Un nou stand-up
În acest program special de stand-up necenzurat, comedianul Jo Koy discută despre vampiri energetici, rap mormăit, flirt cu emoticoane și surpriza de a fi numit chipeș.
Mihai Bobonete-Back in Business
În stilul său unic, Mihai Bobonete spune povești amuzante din perioada pandemiei, despre haosul vacanțelor de familie și multe altele.
Franco Escamilla: Ladies' man
Franco Escamilla povestește despre iubiri adolescentine care au mers prost, cu săruturi dureros de lungi și apariții ale unor vedete rock cu rezultate surprinzătoare.
Kevin Hart: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Cele mai mari vedete ale comediei se adună pentru a-l onora și ironiza pe Kevin Hart, în cadrul ceremoniei de decernare a Premiului Mark Twain pentru umor american.
Roast-ul lui Tom Brady
Replici insultătoare. Comedie de impact. Tom Brady e luat la rost în acest roast în direct, plin de vedete, prezentat de Kevin Hart. (Eveniment live în limba engleză.)