Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Matt Rife: Selecție naturală

Film, 2023, 64 minute
Matt Rife: Selecție naturală
Exuberantul comedian Matt Rife nu iartă nimic într-un spectacol special de stand-up, de la o problemă cu cristalele de protecție la certurile cu trolii de pe rețele.
film Matt Rife: Selecție naturală este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 64 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Matt Rife: Selecție naturală este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Licențios, Ireverențios.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actor

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Matt Rife: Selecție naturală

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Verified Stand-Up
Zece comici, zece scene dinamice, două episoade. Descoperă noul tău număr de stand-up preferat alături de artiști de top care urcă pe scena Webster Hall din New York.
Mike Birbiglia: Bătrânul și piscina
Comedianul Mike Birbiglia vorbește sincer despre mortalitate, analize medicale, pernele naturii și o piscină cu prea mult clor de la YMCA.
Beth Stelling: If You Didn't Want Me Then
Într-un stand-up relaxat, comediana Beth Stelling îmbătrânește în ani câinești, merge cu cortul alături de un soț fals și monitorizează armata de ratoni a tatălui ei.
Chappelle's Home Team - Luenell: Town Business
Fii pregătit de un stand-up impertinent, fiindcă Luenell se plânge de vecinii din avion, dușmănii la clasa întâi, bebeluși fără șosete și alte peripeții de călătorie.
85 South: Ghetto Legends
DC Young Fly, Karlous Miller și Chico Bean cuceresc scena cu podcastul lor de succes, la un eveniment unde nimeni nu e scutit de lumina zeflemitoare a reflectoarelor.