Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Desperate Lies

Serial-tv, 2024
Desperate Lies
Ca urmare a unui fenomen rar, o femeie rămâne însărcinată cu gemeni de la doi bărbați. Vremea trece, iar ea se străduiește să își țină familia unită și secretele ascunse.
serial-TV Desperate Lies este un Netflix Original și a fost lansat în 2024. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Desperate Lies este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Întunecat, Emoționant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Desperate Lies

Audio și subtitrare

Audio: germană - descriere audio;engleză;spaniolă (Spania) - descriere audio;franceză - descriere audio;mag
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;portugheză (Brazilia);română;ucraineană

Mai asemănător cu Desperate Lies

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Public Affairs Office in the Sky
O directoare de post TV blazată cunoaște un fost pilot de avion la fel de dezamăgit. Ei leagă o relație bazată pe aspirații nerealizate și încep să-și caute visuri noi.
Òlòtūré: Călătoria
O tânără jurnalistă care lucrează sub acoperire ca prostituată în Nigeria pentru a denunța corupția luptă pentru viața ei și încearcă să își croiască drum spre Europa.
Vârtejul
În ziua în care președintele este ținta unei tentative de asasinat începe o luptă amețitoare pentru putere între prim-ministru și viceprim-ministru.
Supercelula
Cinci oameni de rând din sudul Londrei descoperă că au puteri extraordinare, iar un bărbat care vrea să-și salveze iubita trebuie să-i convingă să lucreze în echipă.
Raising Voices
O tânără de 17 ani raportează o agresiune sexuală la liceul ei, dar ancheta îi bulversează viața și îi pune la încercare relațiile.