Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

MIU404

Serial-tv, 2020
MIU404
La o unitate de poliție unde crimele se rezolvă în 24 de ore, un detectiv analitic este pus în echipă cu un ofițer impulsiv care acționează fără să gândească.
serial-TV MIU404 a fost lansat în 2020. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest serial-TV este Cu suspans, Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din MIU404

Audio și subtitrare

Audio: japoneză [originală]
Subtitrare: germană;engleză;spaniolă europeană;franceză;japoneză;română

Mai asemănător cu MIU404

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Welcome to Waikiki 2
Pentru a-și finanța propriul film, un regizor aspirant, un actor și un scenarist se apucă de afaceri cu o pensiune în Seul, având parte și de peripeții și iubire.
The Snow Girl
Amaya dispare în timpul unei parade din Málaga, iar o tânără jurnalistă nu se dă în lături de la nimic ca să-i ajute pe părinții fetei să o găsească.
Lockwood & Co.
Într-o lume bântuită de fantome, trei adolescenți fac echipă ca anchetatori de paranormal, riscând puținul pe care-l au pentru a demasca o conspirație diabolică.
Noaptea nesfârșită
După ce 242 de oameni mor într-un incendiu la un club de noapte, părinții victimelor nu pot decât să jelească și să lupte pentru dreptate.
Mireasa neagră
Odată eliberată din închisoare, Ángela vrea să recâștige respectul fiicei sale, care practică lucha libre, așa că intră în ring sub masca unui personaj misterios.