Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Mixed by Erry

Film, 2023, 111 minute
Mixed by Erry
În anii ’80, în Napoli, un tânăr DJ și cei doi frați ai lui înregistrează și fac contrabandă cu casete, devenind producători muzicali puternici, dar vânați de autorități.
film Mixed by Erry a fost lansat în 2023 și durează 111 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Mixed by Erry este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Mixed by Erry

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;italiană - descriere audio;italiană [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;italiană;română;ucraineană

Mai asemănător cu Mixed by Erry

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Joaca de-a spionii: Armageddon
Un dezvoltator de jocuri lansează un virus periculos, iar cei doi copii ai unor agenți secreți trebuie să colaboreze pentru a-și salva părinții și lumea.
Viața imită blogul 2
Prietenele ei își construiesc un viitor strălucit, dar Ma Fé e falită, lipsită de inspirație și sub presiunea unui termen-limită pentru o carte pe care n-o poate scrie.
A te îndrăgosti la prima vedere
Doi străini leagă o relație în timpul zborului către Londra, dar o răsturnare de situație îi desparte. Regăsirea pare improbabilă, însă iubirea sfidează soarta.
Contele
Augusto Pinochet este un vampir pregătit să moară, însă vulturii din jurul lui nu-l lasă să plece fără o ultimă mușcătură. O satiră sumbră de Pablo Larraín.
Ehrengard: Arta seducției
Un expert în dragoste însărcinat să-l învețe arta seducției pe fiul timid al Marii Ducese se trezește implicat într-un scandal… și într-o poveste de dragoste neașteptată.