Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Monștrii din interior: Cele 24 de fețe ale lui Billy Milligan

Serial-tv, 2021
Monștrii din interior: Cele 24 de fețe ale lui Billy Milligan
La sfârșitul anilor ’70, un bărbat acuzat de violuri în serie pretinde că suferă de personalități multiple, iar odiseea juridică ulterioară i-a fascinat pe americani.
serial-TV Monștrii din interior: Cele 24 de fețe ale lui Billy Milligan este un Netflix Original și a fost lansat în 2021. Olivier Megaton, care a semnat „Taken 2”, „Taken 3” ?i „Curierul 3”, regizeaza ?i acest miniserial documentar incitant. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Monștrii din interior: Cele 24 de fețe ale lui Billy Milligan este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Controversat, Provocator.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu Monștrii din interior: Cele 24 de fețe ale lui Billy Milligan

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

The Snow Girl
Amaya dispare în timpul unei parade din Málaga, iar o tânără jurnalistă nu se dă în lături de la nimic ca să-i ajute pe părinții fetei să o găsească.
Mahala
Un grup de curtezane încearcă să scape de un celebru traficant, dar corupția politică și legăturile de sânge fac libertatea aproape imposibilă.
Singurul candidat
Liderul unui centru de tineret din suburbiile Parisului devine candidat la alegerile prezidențiale. Va fi Franța pregătită pentru un președinte de culoare?
Combatantele
Franța, 1914. Trupele germane avansează și bărbații pleacă pe front. Patru femei au de înfruntat acasă urmările devastatoare ale războiului.
MIU404
La o unitate de poliție unde crimele se rezolvă în 24 de ore, un detectiv analitic este pus în echipă cu un ofițer impulsiv care acționează fără să gândească.