Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Monica, O My Darling

Film, 2022, 130 minute
Monica, O My Darling
După ce o aventură plină de pasiune ia o turnură neașteptată, un expert în robotică se alătură unui plan ucigaș, dar nimic, nici măcar moartea, nu e ceea ce pare a fi.
film Monica, O My Darling este un Netflix Original și a fost lansat în 2022 și durează 130 minute. Rajkummar Rao („Tigrul alb”) ?i Huma Qureshi („Leila”) joaca în acest thriller poli?ist. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Monica, O My Darling este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Întunecat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Monica, O My Darling

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză (India);spaniolă;hindi - descriere audio;hindi [originală];malayalam;tamilă;telugu
Subtitrare: engleză (India);spaniolă europeană;franceză;hindi;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Monica, O My Darling

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Vanished into the Night
Un tată aflat într-un proces dificil de divorț pornește într-o misiune periculoasă când copiii săi dispar din casa lor izolată de la țară.
American Sniper
Lunetistul Chris Kyle din marina SUA are un palmares fără precedent la numărul de victime făcute în Irak, însă viața lui de familie începe să-i fie tot mai străină.
Wild Wild Punjab
Patru prieteni călătoresc prin Punjab pentru a-l ajuta pe unul din ei să treacă peste despărțirea de o fostă iubită, dar totul se transformă într-un fiasco nemaivăzut.
Beautiful Disaster
Sătulă de instabilitatea din familie, o studentă adoptă un stil de viață mai tradițional. Apoi, cunoaște un tip neconvențional care vine cu o provocare îndrăzneață.
American Assassin
Absolventul Mitch Rapp suferă o pierdere tragică în timpul unui atentat terorist, iar dorința sa neostoită de răzbunare atrage atenția celor de la CIA.