Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Monstrul cu topor

Film, 2023, 118 minute
Monstrul cu topor
Psihopat autoproclamat, nemilosul avocat Ninomiya este obsedat să oprească un criminal în serie înarmat cu o secure, care l-a ales drept următoarea sa victimă.
film Monstrul cu topor a fost lansat în 2023 și durează 118 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Psihologic, Întunecat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Monstrul cu topor

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: japoneză [originală]
Subtitrare: germană;engleză;spaniolă (Spania);franceză;japoneză;română

Mai asemănător cu Monstrul cu topor

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Boy Erased - Confesiunile unui băiat
Un tânăr trimis la terapie de convertire de părinții săi religioși se chinuie să împace identitatea sa sexuală cu principiile creștine ale familiei.
Domnișoara zi și noapte
O femeie care trece prin magie de la vârsta de 20 de ani la cea de 50 de ani obține un stagiu la procuratură, fiind prinsă între două generații și un șef dur.
Fatal Attraction
Aventura de un weekend a unui bărbat însurat îi creează acestuia probleme când femeia cu care a avut escapada refuză să fie ignorată.
No Side Manager
Ambițiosul Hayato Kimishima este retrogradat și trimis la o filială a fabricii, dar promite să revină pentru a reanima echipa de rugbi a companiei.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
O colecție compusă din șapte povești șocante întrepătrunse, imaginate de scenaristul și regizorul Joko Anwar, care ne dezvăluie fenomene SF cu elemente supranaturale.