Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

We Lost Our Human

Film, 2023, 301 minute
We Lost Our Human
Din cauza unei erori, toți oamenii au dispărut! Îi poți ajuta pe răsfățații frați patrupezi Pud și Ham să ajungă în centrul universului ca să pună lucrurile la punct?
film We Lost Our Human este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 301 minute. Conduce?i un câine ?i o pisica printr-un multivers aiurit într-o aventura interactiva de la creatorii „Pinky Malinky”. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. We Lost Our Human este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Excentric, Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din We Lost Our Human

Regizori

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară;română
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu We Lost Our Human

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Proastă educație
După ce este umilită în public, o influenceriță în devenire se înscrie la o universitate dintr-un oraș mic, unde vrea să-și recâștige statutul social.
6ixtynin9 The Series
După ce își pierde slujba, o femeie descoperă un pachet misterios în pragul ușii apartamentului, iar viața ei ia o întorsătură nefericită.
Tahir's House
O familie de antreprenori amatori trebuie să colaboreze pentru a-și transforma magazinul de pește falimentar într-o afacere prosperă, dar dezvoltarea nu este ușoară.
Reporting for Duty
După ce Suzano preia rolul de comisar-șef la o nouă secție de poliție, timidul novice va trebui să arate ce poate în fața neînfricaților săi subalterni.
Guns & Gulaabs
În orașul Gulaabgunj, controlat de un cartel, o afacere cu opiu fără precedent atrage în haos un polițist din metropolă și un mecanic îndrăgostit.