Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

See You on Venus

Film, 2023, 95 minute
See You on Venus
Sperând să-și aline durerea, adolescenții Mia și Kyle merg în Spania în căutarea mamei biologice a Miei, dar încep să se îndrăgostească unul de celălalt.
film See You on Venus a fost lansat în 2023 și durează 95 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. See You on Venus este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Sentimental, Ingenios, Dulce-amar.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din See You on Venus

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă (Spania);franceză;poloneză
Subtitrare: germană;engleză;spaniolă (Spania);franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu See You on Venus

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Crăciunul ca de obicei
Pentru a-și sărbători logodna, Thea îl aduce pe Jashan acasă, însă originile lui indiene și tradițiile norvegiene ale familiei ei garantează un Crăciun nebun.
Viața secretă a lui Walter Mitty
Walter Mitty, un manager de negative timid, visează mereu la o viață mai puțin plictisitoare, însă o aventură adevărată îi arată că nu-i ușor să fii erou.
Soția
În Stockholm, soția înțelegătoare a unui laureat al Premiului Nobel pentru Literatură, centrat exclusiv pe sine, își face retrospectiva analizându-și propriile alegeri.
T2 Trainspotting
Renton, Spud, Sick Boy și Begbie se reîntâlnesc după 20 de ani, când apare și o nouă oportunitate de „afaceri”, însă nimeni nu a uitat de trădarea lui Renton.
Babardeală cu bucluc sau porno balamuc
După ce un filmuleț personal devine public pe internet, o profesoară luptă să-și apere cariera de părinții acuzatori care cer să fie demisă.