Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Nelma Kodama: Regina banilor murdari

Documentar, 2024, 94 minute
Nelma Kodama: Regina banilor murdari
După ce a ieșit din închisoare, Nelma Kodama, renumita traficantă de valută pe piața neagră, își dezvăluie rolul jucat într-un mare scandal de corupție din Brazilia.
documentar Nelma Kodama: Regina banilor murdari este un Netflix Original și a fost lansat în 2024 și durează 94 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Nelma Kodama: Regina banilor murdari este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest documentar este Ireverențios.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză;spaniolă (Spania);spaniolă (America Latină) - descriere audio;franceză;maghiară;port
Subtitrare: engleză;spaniolă (Spania);franceză;portugheză (Brazilia);română;ucraineană

Mai asemănător cu Nelma Kodama: Regina banilor murdari

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Mysteries of the Terracotta Warriors
Mii de războinici din teracotă păzeau mormântul primului împărat chinez. Iată povestea lor, spusă prin intermediul dovezilor arheologice și al unor reconstituiri vivante.
Rafa Márquez: El Capitán
Apărătorul mexican povestește despre victoriile și înfrângerile din lumea fotbalului și nu numai, dezvăluindu-și visurile, ambiția și problemele.
Cum să jefuiești o bancă
Un documentar cu infracțiuni reale, în care un rebel carismatic din Seattle-ul anilor ’90 jefuiește un număr fără precedent de bănci, exact ca-n filmele de acțiune.
Monstrul cu topor
Psihopat autoproclamat, nemilosul avocat Ninomiya este obsedat să oprească un criminal în serie înarmat cu o secure, care l-a ales drept următoarea sa victimă.
The Lost Son
Încercând să convingă o prostituată să-l ajute la găsirea șefului unei rețele de trafic de minori, un detectiv particular ajunge în pericol grav.