Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Nimeni nu scapă cu viață

Film, 2021, 87 minute
Nimeni nu scapă cu viață
Disperată și fără acte, o imigrantă din Mexic se mută într-o pensiune din Cleveland. Atunci încep țipetele și viziunile terifiante.
film Nimeni nu scapă cu viață este un Netflix Original și a fost lansat în 2021 și durează 87 minute. Infamy”). Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Nimeni nu scapă cu viață este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Sinistru, Înfricoșător, Cu suspans.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Nimeni nu scapă cu viață

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu Nimeni nu scapă cu viață

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

A Tor Bella Monaca non piove mai
Doi frați își schimbă viețile în speranța de a părăsi locul în care au crescut. Dar oare chiar îi poate conduce o cale dreaptă și îngustă în afara suburbiilor?
Scrooge: Poveste de Crăciun
Într-un Ajun de Crăciun friguros, calicul Ebenezer Scrooge are o ultimă noapte la dispoziție să-și înfrunte trecutul și să-și schimbe viitorul înainte să fie prea târziu.
Amantul doamnei Chatterley
Lady Chatterley, o aristocrată căsătorită, dar nefericită, începe o aventură toridă, îndrăgostindu-se de paznicul de vânătoare de pe domeniul soțului ei.
A Christmas Miracle for Daisy
Designerul de interior Whitney are o surpriză de sărbători după ce noul ei client se dovedește a fi fostul ei iubit, a cărui fiică își dorește o mamă de Crăciun.
Love Destiny The Movie
Bhop visează o femeie pe care a iubit-o într-o altă viață, crezând că destinul lui este să o găsească din nou. Un călător misterios în timp îi pune însă bețe în roate.