Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

No Festival

Documentar, 2020, 90 minute
No Festival
Din cauza pandemiei, festivalul de muzică Electric Castle se transformă într-un concert intim pus în scenă pentru camere, cu trei formații și fără public live.
documentar No Festival a fost lansat în 2020 și durează 90 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. No Festival este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

No Festival pe IMDB

Scor: 9,4 dintre 10

Launched on the date of what should've been the first day of this year's Electric Castle, No Festival is the documented story of an intimate experience created as a metaphor that marks the state of an industry deeply impacted by the Covid-19 pandemic. 3 of the most beloved Romanian bands for the first time on the same stage. Apart and together. A concert for no one. A concert for everyone.

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: română [originală]
Subtitrare: română

Mai asemănător cu No Festival

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Einstein și bomba
Ce s-a întâmplat după ce Einstein a fugit din Germania nazistă? Folosind filmări de arhivă și cuvintele fizicianului, documentarul explorează mintea unui geniu chinuit.
Lover, Stalker, Killer
Un documentar tulburător în care un mecanic cunoaște o femeie pe internet care face pentru el o obsesie amoroasă dusă la un extrem letal.
The Greatest Night in Pop
Într-o noapte din ianuarie 1985, marile nume din lumea muzicii au înregistrat împreună „We are the world”. Documentarul intră în culisele faimosului eveniment.
Society of the Snow: Who Were We on the Mountain?
O incursiune aprofundată în procesul creativ din „Societatea zăpezii” alături de echipă, actori, regizorul J.A. Bayona și chiar și supraviețuitori ai evenimentului.
Full Circle
Acest documentar despre istoria sportivilor adaptivi în sporturile extreme îi urmărește pe cunoscutul Trevor Kennison, schior în scaun, și pe alpinistul Barry Corbet.