Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Nu răspunde la telefon

Serial-tv, 2022
Nu răspunde la telefon
Acest serial documentar investighează o serie de apeluri false care au convins mai mulți manageri să facă percheziție corporală unor angajații ai fast-foodurilor din SUA.
serial-TV Nu răspunde la telefon este un Netflix Original și a fost lansat în 2022. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest serial-TV este Investigativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă;poloneză
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Nu răspunde la telefon

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Who Were We Running From?
Cu un trecut misterios pe care-l ascunde, o mamă trăiește ca o fugară anonimă alături de fiica ei, locuiește prin hoteluri și consideră că oricine poate fi o amenințare.
Waco: American Apocalypse
Acest serial documentar include imagini în premieră din timpul infamei confruntări de 51 de zile din 1993 dintre agenții federali și o grupare religioasă înarmată.
Close to Home: Murder in the Coalfield
O crimă brutală îl aduce pe detectivul Maik Briegand înapoi în orașul natal, unde cadavrele, indiciile și traumele din trecut îi dau de furcă.
Sky High: The Series
La moartea soțului, Sole decide că cel mai bun mod de a avea grijă de fiul ei este să devină un cap mafiot, chiar dacă asta înseamnă că va fi inamica tatălui său.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Acest documentar sportiv prezintă cel mai mare scandal de aranjamente de meciuri din India, vedetele implicate și jurnaliștii care au scos corupția la iveală.