Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Operation Fortune: Ruse de guerre

Film, 2023, 113 minute
Operation Fortune: Ruse de guerre
Superspionul Orson Fortune se alătură cu ezitare celei mai bune echipe de agenți din lume și celei mai mari vedete Hollywood pentru a opri vânzarea unei arme letale.
film Operation Fortune: Ruse de guerre a fost lansat în 2023 și durează 113 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Ingenios, Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Operation Fortune: Ruse de guerre

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză [originală];maghiară
Subtitrare: bulgară;engleză;română

Mai asemănător cu Operation Fortune: Ruse de guerre

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Expertul în zestre
Ace Ngubeni, un abil negociator de prețuri pentru mirese, se confruntă cu cea mai dificilă afacere de până acum, pentru un client timid, miza fiind mai mare decât banii.
Dă vina pe joc
Pia îl invită pe Jan, noul ei iubit, la seara obișnuită de jocuri. Sosirea neașteptată a fostului iubit al Piei ridică miza pentru toată lumea.
American Sniper
Lunetistul Chris Kyle din marina SUA are un palmares fără precedent la numărul de victime făcute în Irak, însă viața lui de familie începe să-i fie tot mai străină.
Wild Wild Punjab
Patru prieteni călătoresc prin Punjab pentru a-l ajuta pe unul din ei să treacă peste despărțirea de o fostă iubită, dar totul se transformă într-un fiasco nemaivăzut.
Beautiful Disaster
Sătulă de instabilitatea din familie, o studentă adoptă un stil de viață mai tradițional. Apoi, cunoaște un tip neconvențional care vine cu o provocare îndrăzneață.