Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Cut Throat City

Film, 2020, 123 minute
Cut Throat City
În urma devastării provocate de uraganul Katrina, un tânăr și prietenii lui se văd nevoiți să devină infractori în New Orleans.
film Cut Throat City a fost lansat în 2020 și durează 123 minute. În regia lui RZA. Cu Shameik Moore, Kat Graham, Demetrius Shipp, Jr., Terrence Howard, Tip “T.I.” Harris ?i al?ii. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Provocator, Dur.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cut Throat City pe IMDB

From director RZA comes the explosive CUT THROAT CITY, the story of four boyhood friends in New Orleans' Lower Ninth Ward who return after Hurricane Katrina to find their homes decimated, with no jobs, and no help from FEMA. Out of options, they reluctantly turn to a local gangster, who offers them one shot at turning their situations around - by pulling off a dangerous heist in the heart of the city. When the job goes bad, the friends find themselves on the run, hunted by two relentless detectives and a neighborhood warlord who thinks they stole the heist money.

Actorii din Cut Throat City

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă;poloneză;turcă
Subtitrare: greacă;engleză;spaniolă;maghiară;română;turcă

Mai asemănător cu Cut Throat City

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Who Were We Running From?
Cu un trecut misterios pe care-l ascunde, o mamă trăiește ca o fugară anonimă alături de fiica ei, locuiește prin hoteluri și consideră că oricine poate fi o amenințare.
Chor Nikal Ke Bhaga
O însoțitoare de zbor și iubitul ei sunt nevoiți să fure diamante pentru a achita o veche datorie, dar planul lor scapă de sub control atunci când avionul este deturnat.
There Will Be People
Oamenii obișnuiți dintr-un sat ucrainean se trezesc că viețile lor deja zbuciumate și pline de trudă sunt date peste cap de război, revoluție și schimbarea regimului.
Johnny
În urma unei decizii judecătorești, un fost infractor ajunge să lucreze la un azil și leagă o prietenie cu un preot plin de compasiune, care îi schimbă viața.
Furies
Într-un prolog la filmul „Furioasă”, trei justițiare fac echipă pentru a distruge o organizație criminală care controlează străzile neiertătoare din Saigonul anilor ’90.