Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Outer Banks

Serial-tv, 2021
Outer Banks
Pe o insulă cu avuți și sărmani, adolescentul John B apelează la cei trei prieteni ai săi pentru a căuta o comoară legendară care are legătură cu dispariția tatălui lui.
serial-TV Outer Banks este un Netflix Original și a fost lansat în 2021. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Outer Banks este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Cu suspans, Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Outer Banks pe IMDB

Scor: 7,3 dintre 10

A group of teenagers from the wrong side of the tracks stumble upon a treasure map that unearths a long buried secret.

Actorii din Outer Banks

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu Outer Banks

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Strigătul bandiților
În Gando, ținutul fărădelegii, bandiți nemiloși luptă cu îndârjire pentru a-și apăra patria și pe cei dragi, uneori chiar și cu prețul vieții.
Văduvele de joi
Teresa își găsește soțul și pe cei doi prieteni ai lui morți în comunitatea de lux în care locuiesc. Adevărul și secrete sumbre încep să iasă la iveală.
Proastă educație
După ce este umilită în public, o influenceriță în devenire se înscrie la o universitate dintr-un oraș mic, unde vrea să-și recâștige statutul social.
Wrestling: Vis, pasiune, sacrificiu
Un serial documentar despre o organizație de lupte profesioniste, în care noii șefi și echipa lor de staruri în ascensiune caută să aibă impact și în afara ringului.
O mie de vieți ale lui Bernard Tapie
O biografie fictivă despre Bernard Tapie, în care un muncitor ambițios și perseverent devine una dintre figurile publice controversate ale Franței.