Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Pe urmele lui Jesse

Paixões Violentas
Film, 1984, 121 minute, 406.879 recenzii
Pe urmele lui Jesse
Un fost fotbalist e angajat pentru a o căuta pe amanta unui patron dubios de club de noapte, însă când o găsește pe alunecoasa femeie în Mexic, se îndrăgostește de ea.
film Pe urmele lui Jesse a fost lansat în 1984 și durează 121 minute. Rachel Ward, Jeff Bridges ?i James Woods formeaza un triunghi amoros intens în acest thriller noir. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Senzual, Romantic.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pe urmele lui Jesse pe IMDB

Scor: 6 dintre 10

A gangster hires an ex-football player to find his girlfriend. When he finds her, they fall in love, and the twists start to appear.

Actorii din Pe urmele lui Jesse

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;turcă
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu Pe urmele lui Jesse

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Domnișoara zi și noapte
O femeie care trece prin magie de la vârsta de 20 de ani la cea de 50 de ani obține un stagiu la procuratură, fiind prinsă între două generații și un șef dur.
No Side Manager
Ambițiosul Hayato Kimishima este retrogradat și trimis la o filială a fabricii, dar promite să revină pentru a reanima echipa de rugbi a companiei.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
O colecție compusă din șapte povești șocante întrepătrunse, imaginate de scenaristul și regizorul Joko Anwar, care ne dezvăluie fenomene SF cu elemente supranaturale.
Fatal Attraction
Aventura de un weekend a unui bărbat însurat îi creează acestuia probleme când femeia cu care a avut escapada refuză să fie ignorată.
The Fault in Our Stars
Doi adolescenți se cunosc la un grup de sprijin pentru cancer, unde luptă împreună pentru construirea unei relații în umbra bolii terminale.