Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Pelé

Documentar, 2021, 108 minute
Pelé
Pe fundalul unor vremuri tulburi în Brazilia, acest documentar surprinde parcursul extraordinar al lui Pelé de la un talent remarcabil la statutul de erou național.
documentar Pelé este un Netflix Original și a fost lansat în 2021 și durează 108 minute. Produs de premiatul cineast Kevin Macdonald. Cu Zagallo, Rivellino, Juca Kfouri, Gilberto Gil ?i al?ii. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Pelé este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest documentar este Motivațional, Intim, Emoționant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actor

Regizori

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză (Regatul Unit) - descriere audio;spaniolă europeană;franceză;portugheză braziliană -
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;portugheză braziliană;română

Mai asemănător cu Pelé

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Waco: American Apocalypse
Acest serial documentar include imagini în premieră din timpul infamei confruntări de 51 de zile din 1993 dintre agenții federali și o grupare religioasă înarmată.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Acest documentar sportiv prezintă cel mai mare scandal de aranjamente de meciuri din India, vedetele implicate și jurnaliștii care au scos corupția la iveală.
Money Shot: Povestea Pornhub
Prin interviuri cu actori, activiști și foști angajați, acest documentar sondează în profunzime succesul Pornhub și scandalurile asociate cu platforma.
Big Cats
Adesea stigmatizați ca prădători ai animalelor domestice și vânați pentru blană, leii, leoparzii și gheparzii au puține habitate sigure, în care să poată prospera.
Comunero Rebellion
Folosind interviuri cu experți și animații realiste, acest documentar examinează revolta cetățenilor din Castilia împotriva lui Carol I al Spaniei în anii 1520.