Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Lesson Plan

Film, 2022, 99 minute
Lesson Plan
După moartea unui profesor, cel mai bun prieten al său, un fost polițist, se angajează la școala în care acesta predase ca să înfrunte banda pe care o consideră vinovată.
film Lesson Plan este un Netflix Original și a fost lansat în 2022 și durează 99 minute. Piotr Witkowski, Antonina Jarnuszkiewicz ?i Jan Wieczorkowski joaca într-un film de Daniel Markowicz („Bartkowiak”). Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Lesson Plan este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Dur.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Lesson Plan

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;poloneză - descriere audio;poloneză [originală];ucraine
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;poloneză;română;ucraineană

Mai asemănător cu Lesson Plan

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Caietul negru
După ce fiului lui i se înscenează o răpire, un diacon îndurerat ia dreptatea în propriile mâini și se răfuiește cu o gașcă de polițiști corupți pentru a-l disculpa.
Strigătul bandiților
În Gando, ținutul fărădelegii, bandiți nemiloși luptă cu îndârjire pentru a-și apăra patria și pe cei dragi, uneori chiar și cu prețul vieții.
Suspect X
O mamă singură se trezește implicată într-o anchetă, iar vecinul ei, un profesor de matematică, se oferă s-o ajute să scape de problemă și de un polițist insistent.
Freestyle
Un rapper în ascensiune cu un trecut de infractor are nevoie de bani pentru înregistrări, așa că pune la cale o vânzare de droguri care l-ar putea costa totul.
Game Over, Man!
Trei trântori ratați, amici cu vise mărețe, se transformă în luptători feroce după ce hotelul elegant în care lucrează este ocupat de teroriști.