Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Lesson Plan

Film, 2022, 99 minute
Lesson Plan
După moartea unui profesor, cel mai bun prieten al său, un fost polițist, se angajează la școala în care acesta predase ca să înfrunte banda pe care o consideră vinovată.
film Lesson Plan este un Netflix Original și a fost lansat în 2022 și durează 99 minute. Piotr Witkowski, Antonina Jarnuszkiewicz ?i Jan Wieczorkowski joaca într-un film de Daniel Markowicz („Bartkowiak”). Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Lesson Plan este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Dur.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Lesson Plan

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;poloneză - descriere audio;poloneză [originală];ucraine
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;poloneză;română;ucraineană

Mai asemănător cu Lesson Plan

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

A Tor Bella Monaca non piove mai
Doi frați își schimbă viețile în speranța de a părăsi locul în care au crescut. Dar oare chiar îi poate conduce o cale dreaptă și îngustă în afara suburbiilor?
Războinicii viitorului
Pământul e lovit de un meteorit pe care se află o plantă distructivă, iar o brigadă sinucigașă are doar câteva ore ca să-și salveze orașul de la distrugerea totală.
Trol
O explozie trezește un trol antic în munții Norvegiei, iar autoritățile trimit un paleontolog neînfricat să împiedice prăpădul.
Dincolo de mască
Prin interviuri cu victime și complici, aflăm cum a reușit un maestru al escrocheriilor să sustragă milioane de euro de la elitele franceze.
Captivi pe un drum închis
Un grup de oameni care călătoresc împreună schimbă din greșeală mașina cu cea a unui hoț, care îi urmărește acum ca să-și recupereze banii lăsați în portbagaj.