Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Lesson Plan

Film, 2022, 99 minute
Lesson Plan
După moartea unui profesor, cel mai bun prieten al său, un fost polițist, se angajează la școala în care acesta predase ca să înfrunte banda pe care o consideră vinovată.
film Lesson Plan este un Netflix Original și a fost lansat în 2022 și durează 99 minute. Piotr Witkowski, Antonina Jarnuszkiewicz ?i Jan Wieczorkowski joaca într-un film de Daniel Markowicz („Bartkowiak”). Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Lesson Plan este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Dur.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Lesson Plan

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;poloneză - descriere audio;poloneză [originală];ucraine
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;poloneză;română;ucraineană

Mai asemănător cu Lesson Plan

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Chor Nikal Ke Bhaga
O însoțitoare de zbor și iubitul ei sunt nevoiți să fure diamante pentru a achita o veche datorie, dar planul lor scapă de sub control atunci când avionul este deturnat.
The Night Agent
În timp ce monitorizează o linie de urgență, un agent FBI vigilent răspunde unui apel care-l implică într-o conspirație letală legată de un spion la Casa Albă.
Johnny
În urma unei decizii judecătorești, un fost infractor ajunge să lucreze la un azil și leagă o prietenie cu un preot plin de compasiune, care îi schimbă viața.
Furies
Într-un prolog la filmul „Furioasă”, trei justițiare fac echipă pentru a distruge o organizație criminală care controlează străzile neiertătoare din Saigonul anilor ’90.
Agent Elvis
În această comedie animată pentru adulți, Elvis renunță la costumație în schimbul unui jetpack și intră într-un program de spionaj care luptă cu forțe malefice.