Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Povești din sport: Punctul limită

Documentar, 2021, 79 minute
Povești din sport: Punctul limită
Sub presiunea continuării tradiției victoriilor în tenisul american, Mardy Fish trece prin încercări mentale care-i schimbă viața atât pe teren, cât și în afara lui.
documentar Povești din sport: Punctul limită este un Netflix Original și a fost lansat în 2021 și durează 79 minute. Chapman Way ?i Maclain Way („Salbaticie”) au creat, regizat ?i produs împreuna acest documentar. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Povești din sport: Punctul limită este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest documentar este Motivațional, Emoționant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regizori

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;turcă
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu Povești din sport: Punctul limită

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Acest documentar sportiv prezintă cel mai mare scandal de aranjamente de meciuri din India, vedetele implicate și jurnaliștii care au scos corupția la iveală.
Money Shot: Povestea Pornhub
Prin interviuri cu actori, activiști și foști angajați, acest documentar sondează în profunzime succesul Pornhub și scandalurile asociate cu platforma.
Big Cats
Adesea stigmatizați ca prădători ai animalelor domestice și vânați pentru blană, leii, leoparzii și gheparzii au puține habitate sigure, în care să poată prospera.
Comunero Rebellion
Folosind interviuri cu experți și animații realiste, acest documentar examinează revolta cetățenilor din Castilia împotriva lui Carol I al Spaniei în anii 1520.
Merkel
Interviurile și materialele de arhivă creează portretul enigmaticului fost cancelar german, de la tinerețea sa din RDG și până la cariera sa uimitoare.