Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

First Match

Film, 2018, 102 minute
First Match
O liceană tenace crescută prin orfelinate încearcă să reia legătura cu tatăl ei, fost pușcăriaș, înscriindu-se într-o echipă de lupte la băieți.
film First Match este un Netflix Original și a fost lansat în 2018 și durează 102 minute. Scenarista ?i regizoarea Olivia Newman a primit în 2018 premiul Gamechanger SXSW pentru acest film de debut. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Dur, Emoționant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

First Match pe IMDB

Scor: 6,3 dintre 10

Hardened by years in foster care, a teenage girl from Brooklyn's Brownsville neighborhood decides that joining the boys wrestling team is the only way back to her estranged father.

Actorii din First Match

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;poloneză;turcă
Subtitrare: germană;engleză;spaniolă europeană;franceză;română;turcă

Mai asemănător cu First Match

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Viața imită blogul 2
Prietenele ei își construiesc un viitor strălucit, dar Ma Fé e falită, lipsită de inspirație și sub presiunea unui termen-limită pentru o carte pe care n-o poate scrie.
The Saint of Second Chances
O dinastie a baseballului care a evoluat pe umerii distracției și un dezastru disco care aproape a distrus-o. Un documentar despre Mike Veeck și revenirea sa miraculoasă.
A te îndrăgosti la prima vedere
Doi străini leagă o relație în timpul zborului către Londra, dar o răsturnare de situație îi desparte. Regăsirea pare improbabilă, însă iubirea sfidează soarta.
Ehrengard: Arta seducției
Un expert în dragoste însărcinat să-l învețe arta seducției pe fiul timid al Marii Ducese se trezește implicat într-un scandal… și într-o poveste de dragoste neașteptată.
Frank and Cindy
O tragicomedie bazată pe un documentar în care un student la regie pune din răzbunare camera pe mama sa ursuză și pe tatăl său vitreg, un rockstar apus.