Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Get Gotti

Serial-tv, 2023
Get Gotti
Cu relatări din ambele părți ale legii, acest serial-documentar creat de realizatorii „Fear City” urmărește bătălia FBI-ului contra lui John Gotti, marele lider mafiot.
serial-TV Get Gotti este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Get Gotti este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Investigativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară;turcă
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Get Gotti

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Pace în Marsilia
Un traficant de droguri nemilos încearcă să cucerească Marsilia, iar un căpitan de poliție și echipa lui cutezătoare o cunosc pe noua recrută, care are intenții ascunse.
Chirurgul rău: Dragoste pe muchie de cuțit
Dr. Paolo Macchiarini este renumit la scară mondială pentru transplanturile revoluționare de trahee. Există o singură problemă: pacienții lui mor pe capete.
American Symphony
În acest documentar intim, muzicianul Jon Batiste încearcă să compună o simfonie în timp ce soția lui, scriitoarea Suleika Jaouad, începe tratamentul pentru cancer.
Verified Stand-Up
Zece comici, zece scene dinamice, două episoade. Descoperă noul tău număr de stand-up preferat alături de artiști de top care urcă pe scena Webster Hall din New York.
Olóládé
Doi prieteni se îmbogățesc brusc, în moduri neașteptate. Totul pare prea frumos ca să fie adevărat, până când ajung implicați într-o schemă mortală de spălare de bani.