Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Priviri indiscrete

Serial-tv, 2023
Priviri indiscrete
O hackeriță talentată și voyeuristă se trezește în mijlocul unei investigații periculoase după ce vecina ei prostituată pleacă într-o excursie în weekend.
serial-TV Priviri indiscrete este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Débora Nascimento („Rio, I Love You”, „Incredibilul Hulk”). Un thriller în regia Lucianei de Oliveira. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Priviri indiscrete este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Senzual, Cu suspans.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Priviri indiscrete

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă europeană;spaniolă - descriere audio;franceză;poloneză;portugheză braziliană - desc
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;portugheză braziliană;română;ucraineană

Mai asemănător cu Priviri indiscrete

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Pace în Marsilia
Un traficant de droguri nemilos încearcă să cucerească Marsilia, iar un căpitan de poliție și echipa lui cutezătoare o cunosc pe noua recrută, care are intenții ascunse.
Bucătăria lui Fermat
Odată ce renunță să ajungă matematician, Gaku rămâne fără scop în viață până ce marele bucătar Kai îl aduce la restaurant și îi arată o nouă lume în care să exceleze.
Chirurgul rău: Dragoste pe muchie de cuțit
Dr. Paolo Macchiarini este renumit la scară mondială pentru transplanturile revoluționare de trahee. Există o singură problemă: pacienții lui mor pe capete.
Încurcate sunt căile spre căsătorie
Alex și Eva aleg să-și unească destinele chiar în locul în care s-au cunoscut, dar o serie de gafe amuzante le zădărnicesc pașii către altar.
Cine îl înlocuiește pe cheful Chico?
Un bucătar-șef intră în comă, iar adjunctul lui devotat trebuie să facă tot ce-i stă în putere pentru a menține deschis restaurantul lor filipinez de lux.