Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Priviri indiscrete

Serial-tv, 2023
Priviri indiscrete
O hackeriță talentată și voyeuristă se trezește în mijlocul unei investigații periculoase după ce vecina ei prostituată pleacă într-o excursie în weekend.
serial-TV Priviri indiscrete este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Débora Nascimento („Rio, I Love You”, „Incredibilul Hulk”). Un thriller în regia Lucianei de Oliveira. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Priviri indiscrete este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Senzual, Cu suspans.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Priviri indiscrete

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă europeană;spaniolă - descriere audio;franceză;poloneză;portugheză braziliană - desc
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;portugheză braziliană;română;ucraineană

Mai asemănător cu Priviri indiscrete

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Welcome to Waikiki 2
Pentru a-și finanța propriul film, un regizor aspirant, un actor și un scenarist se apucă de afaceri cu o pensiune în Seul, având parte și de peripeții și iubire.
The Snow Girl
Amaya dispare în timpul unei parade din Málaga, iar o tânără jurnalistă nu se dă în lături de la nimic ca să-i ajute pe părinții fetei să o găsească.
Lockwood & Co.
Într-o lume bântuită de fantome, trei adolescenți fac echipă ca anchetatori de paranormal, riscând puținul pe care-l au pentru a demasca o conspirație diabolică.
Noaptea nesfârșită
După ce 242 de oameni mor într-un incendiu la un club de noapte, părinții victimelor nu pot decât să jelească și să lupte pentru dreptate.
Mireasa neagră
Odată eliberată din închisoare, Ángela vrea să recâștige respectul fiicei sale, care practică lucha libre, așa că intră în ring sub masca unui personaj misterios.