Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Procesul

Serial-tv, 2019
Procesul
Uciderea unei adolescente afectează o procuroare care are o legătură cu victima, un avocat care speră la cazul carierei și o suspectă care susține ca este nevinovată.
serial-TV Procesul este un Netflix Original și a fost lansat în 2019. Cu Vittoria Puccini („Tutta colpa di Freud”), Francesco Scianna („Mafia ucide numai vara”) ?i Camilla Filippi. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Procesul este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Scandalos, Intelectual, Întunecat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Procesul pe IMDB

Scor: 7,8 dintre 10

A group of characters is implicated in the brutal murder of Angelica, a 17 yo girl involved into something bigger than her: the prosecutor Elena Guerra, who discovers to be indissolubly ...

Actorii din Procesul

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă;franceză;italiană - descriere audio;italiană [originală];turcă
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;italiană;română

Mai asemănător cu Procesul

Evaluarea afișată în dreptul titlului se bazează pe evaluările medii de pe Netflix, Moviemeter și IMDB și reprezintă un număr între 0 și 5.

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Bros
După ce primesc niște vești șocante, doi buni prieteni călătoresc din Ierusalim în Cracovia, la un meci de fotbal, sperând să-și lase problemele în urmă.
Midsummer Night
Carina își reunește familia pentru o sărbătoare suedeză tradițională de vară, dar lucrurile o iau razna atunci când secrete păstrate de mult timp încep să iasă la iveală.
Baby Reindeer
Un comedian aflat în dificultate face un act de omenie față de o femeie vulnerabilă, iar aceasta dezvoltă o obsesie care amenință să le distrugă viețile amândurora.
The Hijacking of Flight 601
După ce un avion este deturnat, două stewardese trebuie să-și păcălească atacatorii prin negocieri intense atât în aer, cât și la sol. Bazat pe evenimente reale.
Anthracite
Un caz vechi este redeschis atunci când un reporter dispare. Căutările o conduc pe fiica sa, detectiv pe internet, într-un oraș de munte bântuit de secrete și de moarte.