Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Fake Profile

Serial-tv, 2023
Fake Profile
Camila întâlnește un adevărat făt-frumos printr-o aplicație. După o aventură idilică, vrea să îi facă o surpriză și îl caută, însă ajunge prizonieră într-un fals paradis.
serial-TV Fake Profile este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Un serial fierbinte cu Carolina Miranda ?i Rodolfo Salas, în care atrac?ia este exploziva, la fel ?i secretele. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Fake Profile este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Scandalos, Senzual.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Fake Profile

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă - descriere audio;spaniolă [originală];franceză;poloneză;turcă
Subtitrare: engleză;spaniolă;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Fake Profile

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Strigătul bandiților
În Gando, ținutul fărădelegii, bandiți nemiloși luptă cu îndârjire pentru a-și apăra patria și pe cei dragi, uneori chiar și cu prețul vieții.
Văduvele de joi
Teresa își găsește soțul și pe cei doi prieteni ai lui morți în comunitatea de lux în care locuiesc. Adevărul și secrete sumbre încep să iasă la iveală.
Proastă educație
După ce este umilită în public, o influenceriță în devenire se înscrie la o universitate dintr-un oraș mic, unde vrea să-și recâștige statutul social.
O mie de vieți ale lui Bernard Tapie
O biografie fictivă despre Bernard Tapie, în care un muncitor ambițios și perseverent devine una dintre figurile publice controversate ale Franței.
Corpul în flăcări
Când un polițist este ucis și incendiat, toată atenția se îndreaptă asupra altor doi agenți: prietena acestuia și amantul ei. Inspirat de fapte reale.