Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Princess Power

Serial-tv, 2023
Princess Power
Prințesele prietene din cele patru regate ale fructelor, Afina, Kiwi, Ananas și Zmeura, intră în acțiune pentru a-și transforma lumea într-un loc mai bun.
serial-TV Princess Power este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. Un serial fantezist pentru pre?colari dupa car?ile „Princesses Wear Pants” de la Savannah Guthrie ?i Allison Oppenheim. Fără restricții de vârstă. Acest serial-TV este Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio și subtitrare

Audio: engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;spaniolă - descriere audio;franceză
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Princess Power

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

My Little Pony: Spune-ți povestea
Mane 5 s-au întors! Sunny face echipă cu prietenele ei ponei pentru mai multe aventuri, în timp ce trăiesc, învață și râd împreună în Golful Maretime.
Who Were We Running From?
Cu un trecut misterios pe care-l ascunde, o mamă trăiește ca o fugară anonimă alături de fiica ei, locuiește prin hoteluri și consideră că oricine poate fi o amenințare.
There Will Be People
Oamenii obișnuiți dintr-un sat ucrainean se trezesc că viețile lor deja zbuciumate și pline de trudă sunt date peste cap de război, revoluție și schimbarea regimului.
The Night Agent
În timp ce monitorizează o linie de urgență, un agent FBI vigilent răspunde unui apel care-l implică într-o conspirație letală legată de un spion la Casa Albă.
We Lost Our Human
Din cauza unei erori, toți oamenii au dispărut! Îi poți ajuta pe răsfățații frați patrupezi Pud și Ham să ajungă în centrul universului ca să pună lucrurile la punct?