Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Qorin

Film, 2022, 108 minute
Qorin
Life at a boarding school descends into chaos when a teacher instructs his students to perform a forbidden ritual that summons their doppelgängers.
film Qorin a fost lansat în 2022 și durează 108 minute. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Sinistru.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Qorin

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: indoneziană [originală]
Subtitrare: engleză;indoneziană

Mai asemănător cu Qorin

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Cobweb
Terifiat de zgomotele stranii care vin din pereții dormitorului său, un băiețel izolat bănuiește că părinții lui ascund un secret îngrozitor.
Cartea morților: Posesie demonică
Întâlnirea dintre o tânără și sora ei înstrăinată se transformă într-o luptă sângeroasă pentru supraviețuire atunci când un cutremur scoate la suprafață un rău străvechi.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
O colecție compusă din șapte povești șocante întrepătrunse, imaginate de scenaristul și regizorul Joko Anwar, care ne dezvăluie fenomene SF cu elemente supranaturale.
Sub Paris
Pentru a salva Parisul de la o baie de sânge internațională, o femeie de știință îndurerată își înfruntă trecutul tragic atunci când pe Sena apare un rechin uriaș.
The Hand of Night
După o noapte petrecută într-un castel marocan unde a fost sedus de o femeie enigmatică, un arheolog descoperă că locul a dispărut.