Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

¡Que viva México!

Film, 2023, 191 minute
¡Que viva México!
După moartea bunicului miner, Pancho merge cu soția și copiii în orașul lui natal. Acolo, moștenirea dezlănțuie haosul între rude.
film ¡Que viva México! este un Netflix Original și a fost lansat în 2023 și durează 191 minute. O satira politica amuzanta de la regizorul Luis Estrada („Legea lui Irod”, „Dictatura pefecta”). Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. ¡Que viva México! este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest film este Provocator, Ireverențios.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din ¡Que viva México!

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: spaniolă - descriere audio;spaniolă [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu ¡Que viva México!

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Strigătul bandiților
În Gando, ținutul fărădelegii, bandiți nemiloși luptă cu îndârjire pentru a-și apăra patria și pe cei dragi, uneori chiar și cu prețul vieții.
Văduvele de joi
Teresa își găsește soțul și pe cei doi prieteni ai lui morți în comunitatea de lux în care locuiesc. Adevărul și secrete sumbre încep să iasă la iveală.
Proastă educație
După ce este umilită în public, o influenceriță în devenire se înscrie la o universitate dintr-un oraș mic, unde vrea să-și recâștige statutul social.
O mie de vieți ale lui Bernard Tapie
O biografie fictivă despre Bernard Tapie, în care un muncitor ambițios și perseverent devine una dintre figurile publice controversate ale Franței.
Corpul în flăcări
Când un polițist este ucis și incendiat, toată atenția se îndreaptă asupra altor doi agenți: prietena acestuia și amantul ei. Inspirat de fapte reale.