Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Finder's Fee

Film, 2001, 95 minute
Finder's Fee
După ce găsește un bilet de loterie câștigător, un bărbat își vede moralitatea pusă la încercare când ajunge față în față cu proprietarul biletului la o partidă de poker.
film Finder's Fee a fost lansat în 2001 și durează 95 minute. James Earl Jones, Matthew Lillard ?i Ryan Reynolds. Scris ?i regizat de Jeff Probst („Survivor”). Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Acest film este Cu suspans.

Actorii din Finder's Fee

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză [originală]
Subtitrare: germană;engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu Finder's Fee

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Viața imită blogul 2
Prietenele ei își construiesc un viitor strălucit, dar Ma Fé e falită, lipsită de inspirație și sub presiunea unui termen-limită pentru o carte pe care n-o poate scrie.
Suspect X
O mamă singură se trezește implicată într-o anchetă, iar vecinul ei, un profesor de matematică, se oferă s-o ajute să scape de problemă și de un polițist insistent.
Văduvele de joi
Teresa își găsește soțul și pe cei doi prieteni ai lui morți în comunitatea de lux în care locuiesc. Adevărul și secrete sumbre încep să iasă la iveală.
A te îndrăgosti la prima vedere
Doi străini leagă o relație în timpul zborului către Londra, dar o răsturnare de situație îi desparte. Regăsirea pare improbabilă, însă iubirea sfidează soarta.
Ehrengard: Arta seducției
Un expert în dragoste însărcinat să-l învețe arta seducției pe fiul timid al Marii Ducese se trezește implicat într-un scandal… și într-o poveste de dragoste neașteptată.