Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Războinicii viitorului

Film, 2022, 101 minute
Războinicii viitorului
Pământul e lovit de un meteorit pe care se află o plantă distructivă, iar o brigadă sinucigașă are doar câteva ore ca să-și salveze orașul de la distrugerea totală.
film Războinicii viitorului este un Netflix Original și a fost lansat în 2022 și durează 101 minute. Louis Koo, Sean Lau ?i Carina Lau. Un mult a?teptat blockbuster SF din Hong-Kong. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Acest film este Captivant.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Războinicii viitorului

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă europeană;poloneză;turcă;cantoneză [originală]
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;română;ucraineană;cantoneză

Mai asemănător cu Războinicii viitorului

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Orașul fără legi
În urma devastării provocate de uraganul Katrina, un tânăr și prietenii lui se văd nevoiți să devină infractori în New Orleans.
Welcome to Waikiki 2
Pentru a-și finanța propriul film, un regizor aspirant, un actor și un scenarist se apucă de afaceri cu o pensiune în Seul, având parte și de peripeții și iubire.
Lockwood & Co.
Într-o lume bântuită de fantome, trei adolescenți fac echipă ca anchetatori de paranormal, riscând puținul pe care-l au pentru a demasca o conspirație diabolică.
An Action Hero
O acuzație de crimă transformă viața unui star de cinema într-un adevărat thriller atunci când acesta fuge din țară, fiind urmărit de un politician răzbunător.
Noaptea nesfârșită
După ce 242 de oameni mor într-un incendiu la un club de noapte, părinții victimelor nu pot decât să jelească și să lupte pentru dreptate.