Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Rafa Márquez: El Capitán

Documentar, 2024, 82 minute
Rafa Márquez: El Capitán
Apărătorul mexican povestește despre victoriile și înfrângerile din lumea fotbalului și nu numai, dezvăluindu-și visurile, ambiția și problemele.
documentar Rafa Márquez: El Capitán este un Netflix Original și a fost lansat în 2024 și durează 82 minute. Recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Rafa Márquez: El Capitán este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest documentar este Motivațional.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regizor

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă (America Latină) - descriere audio;spaniolă (America Latină) [originală];franceză;p
Subtitrare: engleză;spaniolă (America Latină);franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Rafa Márquez: El Capitán

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Mysteries of the Terracotta Warriors
Mii de războinici din teracotă păzeau mormântul primului împărat chinez. Iată povestea lor, spusă prin intermediul dovezilor arheologice și al unor reconstituiri vivante.
Nelma Kodama: Regina banilor murdari
După ce a ieșit din închisoare, Nelma Kodama, renumita traficantă de valută pe piața neagră, își dezvăluie rolul jucat într-un mare scandal de corupție din Brazilia.
Cum să jefuiești o bancă
Un documentar cu infracțiuni reale, în care un rebel carismatic din Seattle-ul anilor ’90 jefuiește un număr fără precedent de bănci, exact ca-n filmele de acțiune.
Salt spre stele
În această dramatizare a vieții sale, LeBron James și prietenii săi depășesc orice obstacol pentru a deveni cea mai bună echipă de baschet a liceului la nivel național.
Go Romania!
Documentar despre Mondialul din 1994, dar și perioada de dinainte și după acesta. Succesele fără precedent ale echipei naționale din epoca de aur a fotbalului românesc.