Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Rana Naidu

Serial-tv, 2023
Rana Naidu
Rana Naidu e cunoscut drept cel care rezolvă orice problemă pentru cei bogați și faimoși. Dar cazul tatălui său, eliberat din închisoare, pare a fi excepția de la regulă.
serial-TV Rana Naidu este un Netflix Original și a fost lansat în 2023. O drama intensa, în care renumitul actor Rana Daggubati („Baahubali”) joaca alaturi de unchiul sau, Venkatesh Daggubati. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Rana Naidu este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Dur, Cu suspans.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Rana Naidu

Audio și subtitrare

Audio: engleză;spaniolă;hindi - descriere audio;hindi [originală];malayalam;tamilă;telugu
Subtitrare: germană;engleză;spaniolă europeană;franceză;hindi;maghiară;română;ucraineană

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Wild Wild Punjab
Patru prieteni călătoresc prin Punjab pentru a-l ajuta pe unul din ei să treacă peste despărțirea de o fostă iubită, dar totul se transformă într-un fiasco nemaivăzut.
Desperate Lies
Ca urmare a unui fenomen rar, o femeie rămâne însărcinată cu gemeni de la doi bărbați. Vremea trece, iar ea se străduiește să își țină familia unită și secretele ascunse.
Public Affairs Office in the Sky
O directoare de post TV blazată cunoaște un fost pilot de avion la fel de dezamăgit. Ei leagă o relație bazată pe aspirații nerealizate și încep să-și caute visuri noi.
Òlòtūré: Călătoria
O tânără jurnalistă care lucrează sub acoperire ca prostituată în Nigeria pentru a denunța corupția luptă pentru viața ei și încearcă să își croiască drum spre Europa.
Vârtejul
În ziua în care președintele este ținta unei tentative de asasinat începe o luptă amețitoare pentru putere între prim-ministru și viceprim-ministru.