Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Regulile jocului

Serial-tv, 2020
Regulile jocului
Antrenori titrați își împărtășesc propriile reguli pentru a obține succesul în sport și în viață în acest serial documentar reflexiv și motivațional.
serial-TV Regulile jocului este un Netflix Original și a fost lansat în 2020. De la producatorii executivi LeBron James ?i Maverick Carter. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Regulile jocului este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Motivațional, Intim.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;turcă
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română

Mai asemănător cu Regulile jocului

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

The Night Agent
În timp ce monitorizează o linie de urgență, un agent FBI vigilent răspunde unui apel care-l implică într-o conspirație letală legată de un spion la Casa Albă.
Waco: American Apocalypse
Acest serial documentar include imagini în premieră din timpul infamei confruntări de 51 de zile din 1993 dintre agenții federali și o grupare religioasă înarmată.
Agent Elvis
În această comedie animată pentru adulți, Elvis renunță la costumație în schimbul unui jetpack și intră într-un program de spionaj care luptă cu forțe malefice.
Money Shot: Povestea Pornhub
Prin interviuri cu actori, activiști și foști angajați, acest documentar sondează în profunzime succesul Pornhub și scandalurile asociate cu platforma.
Outlast
În sălbăticia Alaskăi, 16 supraviețuitori concurează pentru a câștiga un mare premiu în bani, dar, deși sunt lupi solitari, trebuie să lucreze în echipă.