Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Blood, Sex & Royalty

Serial-tv, 2022
Blood, Sex & Royalty
Oferind o perspectivă modernă asupra dramelor de la curtea regală britanică, acest serial provocator dezvăluie momente din viața celor mai sexy și mai periculoși monarhi.
serial-TV Blood, Sex & Royalty este un Netflix Original și a fost lansat în 2022. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Blood, Sex & Royalty este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Senzual.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Blood, Sex & Royalty

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară;ucrainean
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Blood, Sex & Royalty

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

„Sr.”
Robert Downey Jr. aduce un omagiu regretatului său tată în acest documentar care descrie viața și cariera diversă a inovatorului cineast Robert Downey Sr.
Amantul doamnei Chatterley
Lady Chatterley, o aristocrată căsătorită, dar nefericită, începe o aventură toridă, îndrăgostindu-se de paznicul de vânătoare de pe domeniul soțului ei.
Mânia minții
Într-o lume distopică, o epidemie se răspândește prin comunicare verbală, iar o instituție tiranică urmărește un lingvist imun la boală.
Captivi pe un drum închis
Un grup de oameni care călătoresc împreună schimbă din greșeală mașina cu cea a unui hoț, care îi urmărește acum ca să-și recupereze banii lăsați în portbagaj.
Viața secretă a secretarei mele
Un manager la o companie de telefonie mobilă nu mai recunoaște fețele și crede că secretara lui e o moștenitoare bogată. Iar ea lasă lucrurile să scape de sub control.