Ai căutat cumva Movies-Net.com pentru Netflix USA?

Blood, Sex & Royalty

Serial-tv, 2022
Blood, Sex & Royalty
Oferind o perspectivă modernă asupra dramelor de la curtea regală britanică, acest serial provocator dezvăluie momente din viața celor mai sexy și mai periculoși monarhi.
serial-TV Blood, Sex & Royalty este un Netflix Original și a fost lansat în 2022. Adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Blood, Sex & Royalty este disponibil pe Netflix la calitate Ultra HD/4K, cu condiția să ai abonamentul Netflix potrivit Acest serial-TV este Senzual.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Actorii din Blood, Sex & Royalty

Audio și subtitrare

Audio: germană;engleză - descriere audio;engleză [originală];spaniolă europeană;franceză;maghiară;ucrainean
Subtitrare: engleză;spaniolă europeană;franceză;maghiară;română;ucraineană

Mai asemănător cu Blood, Sex & Royalty

E-mailuri cu titlurile noi?

Primește un e-mail săptămânal cu toate filmele și serialele noi pe care le-a lansat Netflix în săptămâna respectivă.

Fă clic aici pentru a te înregistra gratuit.

Din culisele serialului Jocul calamarului: Provocarea
Intră în culise și vezi cum reality-show-ul inspirat de „Jocul calamarului” s-a transformat dintr-o dramă televizată într-un concurs dur și neiertător.
Pace în Marsilia
Un traficant de droguri nemilos încearcă să cucerească Marsilia, iar un căpitan de poliție și echipa lui cutezătoare o cunosc pe noua recrută, care are intenții ascunse.
Bucătăria lui Fermat
Odată ce renunță să ajungă matematician, Gaku rămâne fără scop în viață până ce marele bucătar Kai îl aduce la restaurant și îi arată o nouă lume în care să exceleze.
Soția
În Stockholm, soția înțelegătoare a unui laureat al Premiului Nobel pentru Literatură, centrat exclusiv pe sine, își face retrospectiva analizându-și propriile alegeri.
T2 Trainspotting
Renton, Spud, Sick Boy și Begbie se reîntâlnesc după 20 de ani, când apare și o nouă oportunitate de „afaceri”, însă nimeni nu a uitat de trădarea lui Renton.